Air-Works 9513 Plasmasnijmachine

Air-Works 9513 Plasmasnijmachine

Single Drive
De Air-Works 9513 Plasma Quick Cut plasmasnijmachines zijn CNC-gestuurde plasmasnijmachines, leverbaar met verschillende snijtafelformaten en diverse plasmasnijunits.
De tafel is voorzien van eenvoudig verwisselbare lamellen en ingedeeld in zones, zodat alleen de zone onder de snijkop moet worden afgezogen. Door het afzuigkanaal, dat over de gehele snijtafellengte in het midden van de tafel ligt, wordt met behulp van kleppen die door de brug worden “bediend” de gassen afgezogen.
Doordat de snijtafel voorzien is van gesloten encoder/servomotoren en een THK precisiegeleiding, is de aandrijving en de positionering van de plasmasnijkop optimaal.
Het frame is voorzien van 4 of 6 poten (afhankelijk van de uitvoering) en is geheel zelfdragend daardoor is het een eenvoudige en stabiele machine.

Dual Drive
Optioneel kunnen de 9513 plasmasnijmachines worden uitgevoerd als een dubbelzijdig aangedreven machine, de basis voor deze dubbelzijdig aangedreven machine is het robuuste monoblock frame van de hierboven omschreven 9513 plasmasnijmachine.

Technische gegevens:

  • Snijbereik: 1500 x 3000 / 6000 mm
  • Plasmabron: Hypertherm Powermax 65, 65 A
  • Maximaal te snijden plaatdikte: 12 mm
  • Geoptimaliseerde afzuiging: Het afzuigkanaal bevindt zich over de totale lengte van de machine. Door middel van mechanische kleppen wordt alleen die zone afgezogen waarboven de snijkop zich bevindt
  • Servoaandrijving brug enkelzijdig of dubbelzijdig met tandheugels
  • Besturing d.m.v. Hypertherm EDGE Connect TC CNC

Downloads